G16 fortsetter å vinne stort i Regionserien

Postet av Lagleder Fellesbruker den 2. Okt 2016

(bilde fra en tidligere kamp)

I dag skulle vi endelig få møte god motstand etter å ha møtt svake lag i de to første kampene. Vi startet godt og fikk tidlig en ledelse. CSK måtte ta en tidlig timeout. Vi dominerte kampbildet fullstendig og det så ut til å kunne bli svært stygge sifre. Da skjedde det som ikke skal skje. Vår meget gode målvakt, Sondre, får en skade som gjør at han måtte gå av banen. Vi måtte derfor sette inn en utespiller i mål. Valget falt på Elias. Dette utnyttet CSK maksimalt. Til pause var stillingen 15-15.

I andre omgang kom Sondre tilbake i målet. Han var fortsatt sterkt redusert og klarte nesten ikke å bevege seg. Allikevel tok han mange skudd på at han leste dem og posisjonerte seg godt. Nok en gang rykket vi fra og da var CSK sjanseløse.

Vi vant til slutt 32-24

Det er morsomt å se hvordan guttene har tatt nye steg for hver kamp. Det spilles hurtig og attraktiv håndball. Vi er i ferd med å utvikle en rød tråd i Melhus/Gimse håndball, både på gutte/herre- og jente/damesiden.