God helg i regionserien for Melhus/Gimse J16

Postet av Lagleder Fellesbruker den 23. Okt 2016

Det var forventninger om to jevne kamper når Melhus/Gimse J16R skulle møte Rapp og Byåsen 2 henholdsvis lørdag og søndag. Ingen av motstandere hadde tatt poeng i regionserien før helgas oppgjør, men for å hevde oss i regionserien var det en forventning om 4 poeng skulle bli igjen i Melhushallen.

Rapp er en motstander vi kjenner godt gjennom tidligere oppgjør og samarbeid før sesongstart. Som ventet møtte jentene et knallhardt forsvar hos motstanderen, men vi hadde bestemt oss for å svare med samme mynt. Dette resulterte i målfattige 9-4 ved pause. Vi er særdeles fornøyd med kun å slippe inn 4 mål etter en omgang, men det må nevnes at Melhus/Gimse sin målvakt, Maren Kjelstad, redder 4 av 4 mulige straffekast. I andre omgang møter vi et Rapp med mer tempo i ankomst og ny giv. Vi slipper Rapp innpå til en tremålsledelse. Signe Bodsberg står nesten hele kampen som venstrebakspiller og banker ballen 5 ganger i motstanderen sitt nett. Både offensivt og defensivt styrer Ane Bagøyen Hjulstad skuta godt. Ulike kombinasjoner i etablert angrep og høyt tempo i ankomst sikrer Melhus/Gimse en trygg seier med tallene 23-16.

Byåsen 2 er en motstander vi ikke kjenner like godt. Laget består av kun jenter født 2001, men det ryktes at offensivt forsvar og gode strekkombinasjoner kunne sette melhusjentene på en prøve. Tidlig i kampen hadde forsvaret utfordringer med russersperrer med innspill til strek. Selv om vi aldri var truet av jentene fra Byåsen, ble det god læring i å forsvare seg mot gode strekkombinasjoner. Denne oppgaven løser vi stadig bedre utover i omgangen. Taklingene sitter ikke like godt som mot Rapp og vi slipper inn flere mål enn hva vi strengt tatt behøver. Gledelig i denne kampen er at det er flere kontringsmål fra kantspillere enn i tidligere oppgjør. Kristine Strøm, Jenny Døhl, Sara Nordhammer og Kristin Langlete er jenter med fart i bena og som bidrar til at vi sikrer en trygg seier med sifrene 25-16

Tigerjentene fra Melhus/Gimse takker Rapp og Byåsen 2 for kampen.