Tap til tross for gode prestasjoner

Postet av Lagleder Fellesbruker den 30. Okt 2016

Regionseriens eneste lag fra Møre og Romsdal var dagens motstander for Melhus/Gimse J16R i Melhushallen. Vi visste at Molde Elite var et godt lag, og at vi måtte prestere opp mot vårt ypperste om to poeng skulle forbli i Melhus.

Det viste seg tidlig at Molde Elites meget gode linjespiller, Fride Stølen, ville skape trøbbel for Melhusjentene. Etter noen forferdelig åpningsminutter ble vi liggende 6 mål bak gjestene. På stillingen 11-6 er vi nødt til å ta timeout for å rette på forsvarsjobben. Fra da løser vi jobben bedre å starter så smått å spise inn forspranget Molde Elite opparbeidet seg etter skrekkstarten.

Ut i andre omgang har vi spist opp hele forspranget og lagene følger hverandre tett hele veien. På stillingen 23-23 øyner vi muligheten for å dra det hele i land. Vi klarer likevel ikke å stanse innspillene til motstanderens linjespiller. Hun kunne notere seg 9 mål når sluttsignalet gikk og i tillegg skaffet hun Molde-jentene flere straffekast. Ett mindre enn Melhus/Gimse's Marie Kristine Hansen.

Gledelig i denne kampen var Signe Bodsberg offensive bidrag. Hun utfordret til stadighet Molde-forsvaret med gode finter og avslutninger og kunne gjøre opp regningen med 5 mål.

Etter 50 minutters spill viste resultattavlen hele 27-29. Gjestene trakk det lengste strået, men dette var god læring for Melhusjentene. Normalt skal 27 mål være tilstrekkelig for å vinne kamper, men denne gangen holdt det dessverre ikke.

Vi satser på revansje i Molde til våren. Melhus/Gimse takker Molde Elite og dommere for kampen.