​Sliteseier mot Ranheim i regionserien

Postet av Lagleder Fellesbruker den 31. Okt 2016

(Bilde fra en tidligere kamp)

På søndag spilte G16 kamp i regionserien på søndag mot Ranheim. Vi måtte slite for å få med oss 2 poeng.

Vi tok tidlig føringen, men klarte aldri å riste av oss motstanderen. Vi var ikke dyktige nok til å avgjøre kampen når vi lå foran med 2-3 mål. I stedet for å øke til 5-6 mål så slapp vi dem inn i kampen gang på gang. Det å være god i de riktige periodene av en kamp er noe som skal læres og settes inn på erfaringskontoen. Kampen bølget fram og tilbake. Etterhvert ble vi veldig fokuserte på hva dommeren gjorde. I den perioden spilte vi lite kollektivt og presterte under pari. Etter en prat om hva som er lurt å fokusere på, fant vi tilbake flyten og gikk til slutt ifra. Vi vant kampen 20-15.

Vi er godt fornøyd med å slippe inn så få mål, men er ikke helt fornøyd med å score bare 20 mål selv. Ranheim skal ha honnør for at de klarer å stoppe deler av kontringsspillet vårt. Her har vi fått en mulighet til å videreutvikle denne delen av spillet. I tillegg slet vi litt med deres utgrupperte forsvar. Dette er noe vi ennå ikke har øvd så mye på. Derfor er det kanskje ikke så verst med 20 mål allikevel :-)