Regionsserien G16: Seier mot Stjørdals/Blink

Postet av Lagleder Fellesbruker den 4. Des 2016

(Bilde fra en tidligere kamp)

Dagens motstander var første laget vi møtte for andre gang. Vi var opptatt av å få forsvaret til å fungere godt. Det fungerte bare sånn passe. Stjørdals/Blink var gode i sin ankomstfase og fikk alt for mange mål på denne måten. Heldigvis klarte vi å bryte ned forsvaret deres, gang på gang, så første omgangen ble jevn. Helt på tampen av omgangen klarte vi å få en tomåls ledelse. Vi gikk til pause på stillingen 13-11.

I pausen drøftet vi hvordan vi skulle stoppe ankomsten deres. Det fungerte godt og gjorde at det ble mye vanskeligere for dem å score mål på oss. Dermed kunne vi øke ledelsen til sikker margin. Utover omgangen hadde vi full kontroll.

Ekstra fint å se at både Nils Erik og Stefan, presterer godt i sin debut. Begge to har vært tålmodige og hatt fin utvikling på trening. Da er det også morro å se at de får det ut i kamp.