Målorgie i Melhushallen

Postet av Lagleder Fellesbruker den 28. Jan 2017

Lørdag ettermiddag tok vi imot Meldal hjemme i Melhushallen. Forrige kamp mot Meldal endte uavgjort i en kamp vi selv syntes vi burde vunnet. Derfor var det en revansjelysten gjeng som entret banen i dag. Fokus før kampen var å jobbe tøft i forsvar og kontre når de var i ubalanse. I etablert angrep skulle vi jobbe med variasjon i spillet.

Vi tok kommandoen fra start. Jentene traff godt på tenningsnivået og vi lyktes godt i starten. Midtveis i omgangen fikk vi flere muligheter til å kontre på dem. Jentene lot seg ikke be to ganger og vi rykket fra inn mot pause. Ved halvtid sto det 19-13 til oss.

I pausen hadde vi fokus på å være offensive og forsøke å vinne andre omgang også. 6 mål er en litt farlig ledelse. Slipper man seg litt ned så kommer motstanderen inn i kampen igjen. Derfor var vi veldig opptatt av å gå hardt ut og kjøre etter dem hvis vi fikk muligheten.

Vi klarte ikke helt å riste dem av oss i starten, men de tok heller ikke noe innpå. Igjen fant vi flyten midtveis i omgangen og kontret inn noen enkle mål. Da vi ledet med 10 mål gikk lufta litt ut av Meldal. Vi kunne dermed cruise inn til seier 37-27.

Vi er svært godt fornøyd med å endelig score mange mål, men ikke helt fornøyd med å slippe inn så mange. Vi mister blant annet 4-5 returer fra egen målvakt. Det har vi vært gode på gjennom hele sesongen, så det er absolutt et område vi må justere oss på til neste kamp.

I dag var Anne tilbake etter «fødselspermisjon» og fikk spille sin første kamp for sesongen. Anne er snart tilbake på «gammelt» nivå og da blir vi styrket ytterligere. I tillegg fikk en ny 16 åring sin debut. Denne gangen var det Maren Kjelstad som fikk en omgang i målet. Ane Hjulstad Bagøien ble av en lokal jury kåret til banens beste spiller. I dag var det mange som presterte godt, men Ane trakk altså det lengste strået. Hun har utviklet skuddet sitt mye siden starten av sesongen. Vi har nå gode skyttere i alle backposisjoner og en linjespiller som tar imot alle innspill og er råsterk i duellene. Vi skal jobbe enda mer med å involvere kantene i spillet. Da vil vi få en ny dimensjon i spillet vårt. Men dette er som med alt annet, det tar tid å utvikle nye kapasiteter. Vi er tålmodige og jobber målbevisst. Neste helg skal vi ut på en ny møretur. Det gleder vi oss veldig til.