Revansje mot Godøy

Postet av Lagleder Fellesbruker den 4. Feb 2017

Lørdag ettermiddag var det duket for returoppgjør mot Godøy. Etter å ha tapt hjemmekampen tidligere i sesongen, var vi rimelig klare for å vise at vi kan bedre.

Vi startet kampen godt og fikk en liten ledelse. Etter hvert slapp vi Godøy litt inn i kampen igjen. Vi ledet stort sett hele tiden, men klarte ikke å gå ifra før rett før pause. Vi gikk til pause på stillingen 17-14.

I pausen var vi opptatt av å gjøre noen forbedringer og ikke minst vinne 2. omgang også. Etter hvilen fortsatte vi å score mange mål, men etterhvert kom Frida inn i flyten og reddet mange skudd. Da dro vi fra og Godøy ga opp. De siste 6 minuttene kom en ny debutant inn. Chadia fikk sitt første innhopp i 3 div, og klarte seg godt. Vi vant til slutt 32-20 og er godt fornøyd med å vinne andre omgang 15-6

Maria ble toppscorer med hele 9 mål. Hun startet derimot ikke sin opptreden i Godøyhallen på en spesielt god måte. Jentene fra Godøy hadde satt på litt oppvarmingsmusikk, men det hørte ikke Maria, der hun kom trillende med sin bråkete venninne Whitney. Den lokale arrangementskommiteen var ikke videre imponert over hverken musikken eller kuppingen av arrangementet. Etter å ha fått noen strenge blikk og en klar beskjed om å slå av, ble det endelig stilt på Whitney. Det er ikke første gangen Whitney har gjort meg forlegen. Selv om Maria lot seg stoppe på musikkfronten, gjorde hun ikke det på banen. Hun lagde mål over alt på banen og fikk endelig satt inn det trickskuddet hun har stått å øvd på de siste to ukene. Det ble også feiret deretter.

I morra er det ny kamp, denne gangen mot Langevåg. Det blir spennende å se om vi klarer å heve oss enda noen hakk.