​Årsbeste, men tap mot KHK

Postet av Lagleder Fellesbruker den 13. Feb 2017

(Foto Atle Bjørnar Bratset, KSU247.no)

Vi visste at KHK var ute etter revansje etter at vi slo dem på hjemmebane med et mål i siste sekund. KHK stilte et betydelig sterkere mannskap på hjemmebane. Anført av tidligere Bekkelaget og Njård spiller Hege Merete Bergsnev satte de opp et høyt tempo og spilte fin håndball. De var tøffe i duellspillet og hadde i tillegg en meget god målvakt. For vår del spilte vi årsbeste, men det var ikke godt nok denne gangen.

Kampen startet jevnt. Vi lyktes godt med å dekke linjespilleren, noe som var et stort problem for oss i hjemmekampen. Mot slutten av omgangen gjorde vi en del tekniske feil og KHK fikk et forsprang. Vi lå under 10-15 til pause. Vi hadde fortsatt trua på at vi kunne komme tilbake og vinne kampen. Vi så flere ting vi kunne justere på for å ta de igjen.

Det var vi som startet andre omgang best og fikk fort kontakt. Vi lå 1-2 mål etter dem i flere perioder, men klarte ikke å gå forbi. Til tider spilte vi dem ut, men klarte ikke å spille ut siste pasningen. På slutten spilte vi også litt med 7 mot 6 og forsøkte også å spille mann-mann, uten at vi klarte å ta dem igjen. Det endte til slutt med tap 29-26.

Vi er svært godt fornøyd med mye av det offensive spillet. Vi kommer til veldig mange gode muligheter, men stoppes av KHKs gode målvakt. Hun ender på over 40% redninger, hvorav det meste er på veldig gode muligheter for oss. Selv om vi er skuffet over å tape, er dette en forlengelse av en lengre periode med gode prestasjoner. Vi har nå spilt godt i 4 kamper på rad. Vi har utvilsomt hevet bunnivået vårt og er mer stabile. Vi er i stor utvikling og har fortsatt blikket festet mot neste sesong