Nådeløs revansj!

Postet av Lagleder Fellesbruker den 1. Apr 2017

Før denne kampen var det bare Skaun som hadde muligheten til å slå oss i begge kampene denne sesongen. Jentene husket godt på Trønderbladets overskrift fra tapet i Skaunhallen: Gråtende av banen! Siden den gangen har vi tatt store steg og det skulle vi vise i dag. Allerede i oppvarmingen var det tilløp til amper stemning, da våre jenter tok litt vel mye plass.

Da første omgang startet fikk Skaun raskt merke at vi ikke hadde tenkt å stå med lua i arma. Etter litt for mange 7 metere i starten fikk vi justert oss. Fra stillingen 6-6, så stengte vi bak og satt opp et forrykende tempo framover. Den fysiske kapasitetsforskjellen ble etterhvert veldig synlig. Vi gikk til pause med 22-10 på måltavla.

I pausen snakket vi om hvordan vi skulle gå ut å ta kontrollen igjen og ikke slippe dem inn i kampen.

De første 5 minuttene klarte vi nettopp det. Så kom en lengre periode hvor vi byttet mye. Med så mange endringer, mistet vi naturlig nok rytmen. Da klarte etterhvert Skaun å bite seg fast. Vi vant 2. omg med bare 2 mål, men fikk brukt hele laget og samtidig hvilt noen spillere med tanke på morgendagens kamp.

Dersom vi vinner i morra mot Flå, klatrer vi opp til 3. plass. Vi forventer derimot en meget tøff kamp. Flå har kommet i den situasjon at de må ha poeng mot oss for ikke å rykke ned. Det taler for at sesongens siste kamp kan bli et veldig spesielt lokaloppgjør. Kampen spilles 1630 i Horghallen.