Seier i toppmatchen

Postet av Lagleder Fellesbruker den 13. Jan 2018

Vi stilte meget godt forberedt til dagens kamp mot Spjelkavik, som før dagens kamp kun hadde avgitt 3 poeng. Vi har brukt uka godt og startet med videomøte på mandag. Utover uka har vi jobbet spesielt med forsvarsspillet slik at vi skulle være maksimalt forberedt.

Vi startet kampen godt og kom til veldig mange gode muligheter, men dessverre var vi ikke nøyaktige nok i avslutningene. Spjelkaviks målvakt var også god, så vi skal ikke bare skylde på unøyaktighet. Selv om vi var i føringen hele omgangen holder hun dem inn i kampen. Bakerst hos oss sto en meget god Eva Hagen. I dag fikk vi samarbeidet mellom forsvar og målvakt til å stemme veldig bra. Vi gikk til pause med stillingen 10-8.

I pausen snakket vi lite taktisk, for vi produserer nok sjanser til å rykke fra. Denne gruppa jenter/damer er enormt sterke mentalt. De lar seg ikke stresse og vet at det kommer til å løsne.

I andre omgang lyktes vi bedre framover også. Vi fortsatte å sette press på dem med kontringsspillet vårt og rykket gradvis ifra. Vi holdt konsentrasjonen oppe og vant til slutt 28-17. Vi er svært godt fornøyd med å slippe inn så få mål.

Nå blir det et par uker med trening før vi igjen møter et annet topplag. Da kommer Træff fra Molde på besøk. Det blir nok en tøff kamp.