Tilbake på vinnersporet

Postet av Lagleder Fellesbruker den 24. Okt 2015

Etter en svak kamp mot Sverresborg 2 var det viktig for oss å slå tilbake. Dagens motstander Ranheim er ikke helt på høyde med Sverresborg, men det var viktig for oss å vinne igjen. Vi er inne i en sårbar periode, da vi har mange nye utviklingsprosesser på gang samtidig. Det betyr at mange spillere har fått nye roller, og dette skaper naturligvis litt usikkerhet i innlæringsfasen.
Vi gikk tidlig opp i en 2-3 måls ledelse, godt anført av en meget god Eva i mål. Dette resulterte i en del enkle kontringsmål. Utover omgangen åpner kampen seg. Vi jobber med å holde et høyere tempo i kampene. Vi forsøker å kontre så ofte vi kan, men gjør samtidig litt for mange feil. I tillegg avslutter vi tidlig i ankomstene. Resultatet blir at vi ofte mister ballen imens vi er i løp framover. Ranheim forsøker også å kontre, og har også mange tekniske feil. Alt i alt blir det en kaotisk og lite velspilt avslutning på omgangen. Ranheim får kontakt og vinner tilbake selvtillit og trua på å vinne. Vi leder med kun 1 mål til pause.
I pausen drøfter vi hvordan vi kan kontrollere kampen på en bedre måte.
Jentene følger taktikken til punkt og prikke i andre omgang. Vi har god kontroll på kampen hele veien og kontrollerer inn til seier 20-25.
Ekstra gledelig var at 16 år gamle Maria Haugen debuterte på damelaget med en solid prestasjon. Dette viser at det jobbes godt på aldersbestemt nivå i Melhus/Gimse. En velfortjent hyllest til trenerteamet på J99/2000 og ikke minst Maria selv!
I dag fortjener også Eva en ekstra oppmerksomhet. Hun stengte buret fullstendig i perioder.
Nå gleder vi oss til ei ny treningsuke, hvor vi kan ta nye steg. Neste lørdag kl 1800 møter vi Thor Harald Haltviks jenter fra Skaun til lokalderby i Melhushallen.