Knask og knep

Postet av Lagleder Fellesbruker den 31. Okt 2015

I dag på selveste Halloween, var dagen hvor et nytt leketøy skulle introduseres i Melhushallen. Lyset ble slått av og vår nye spotlight ble tent. Det var nok litt uvant for de fleste å løpe inn en og en med alt lyset på seg. Iallfall var det mange som virket svært konsentrerte under innløpingen :-)

Litt før dette hersket det lenge tvil om det i det hele tatt kom til å bli kamp. Da det var 5-6 minutter igjen til kampstart hadde det ennå ikke dukket opp noen dommere. De hadde dratt ut til Horghallen, men rakk akkurat å blåse igang kampen.

Første del av omgangen var jevnspilt. Det tok oss litt tid å justere oss inn imot deres 5:1 forsvar. Bakover strevde vi også litt med avstandene. Dette ga Skaun en del enkle mål.
Da vi fikk justert på dette klarte vi å ta igjen deres 2-3 måls ledelse og kom oss foran og gikk til pause på stillingen 10-8.

I pausen blir vi enige om å sette opp tempoet ytterligere kontringsfasene. Jentene hadde merket seg noen svakheter i Skauns returløp. Dette utnyttet vi i starten av omgangen og fikk hurtig en ledelse på 5-6 mål.
Skaun tok en tidlig timeout for å forsøke å snu kampbildet. Vi var i positiv flyt, så timeouten for vår del ble brukt til å holde oppe adrenalinet, for å motvirke effekten av at tiden stoppes. Alt for ofte mister man flyten i slike timeouter, rett og slett fordi man blir tatt vekk fra alle inntrykkene en periode. Vi lyktes godt med å trigge adrenalin og spenning, og kunne gå på banen igjen med tilnærmet lik følelse som da vi gikk av. Vi fortsatte å kontre..og kontre.
Da vi var kommet 10 mål foran midtveis i 2 omg ga Skaun opp. Derfra og inn hadde vi full kontroll.
Det endte med seier 29-21
Veldig gledelig var det også å kunne presentere en ny debutant. Janne Fagerbekk spilte sin første seniorkamp, og klarte seg meget godt. I tillegg til å tilføre laget skuddkraft bak i banen sto hun godt bakover på banen og trøkket skikkelig til i taklingene. Igjen må jeg få skryte av jobben som gjøres på J99/00. Det var også morsomt å se dem vinne kampen før oss, mot et godt Levanger lag.