All in!

Postet av Lagleder Fellesbruker den 7. Nov 2015

Vi har i det siste jobbet med å utvikle kontringsspillet vårt. I dag skulle vi nok en gang forsøke å spille med høyt tempo. Dagens motstander Rørvik har et ungt lag som var villige til å løpe de og. Dette gjorde at vi fikk utfordret oss godt på tempo gjennom en hel kamp. Vi var fullstendig klar over at dette ville føre til mange tekniske feil. For oss er det derimot viktig å tørre å stå i det og lære av feilene. Det ville vært enkelt å slippe seg ned og spille med god kontroll. Det ville ikke ha gitt oss den utviklingen vi ønsker.

I starten av kampen har vi full kontroll og kjører over Rørvik. Da sitter pasningene og det er gode avstander i laget. Vi kommer fort opp i 6-7 måls ledelse, men blir litt slitne og klarer ikke å holde samme intensitet. Dette gjør at Rørvik slipper lett til et par ganger. Vi går allikevel til pause med 18-8 på resultattavla.

Vi var ikke helt fornøyd med timingen og avstandele i kontringsspillet på slutten av omgangen. I pausen blir vi enige om å justere litt på dette.

Andre omgang preges av mye vilje, men dessverre veldig mange tekniske feil. Det er små marginer, som når vi får øvd litt mer, vil gi stor uttelling. Vi mister ofte ballen når vi er på vei framover. Det gir Rørvik mange enkle kontringer. Jentene skal ha ros for at de fortsetter å prøve selv om det butter imot. Seieren i kampen er aldri truet, og vi har god kontroll. Vi har svært gode muligheter til å score over 40 mål i dag, men ender på 31.

Vi er ikke fornøyd med at Rørvik vinner 2 omg. 13-16.

Nå har vi to uker uten kamp. De skal vi benytte godt!