Seier i motgang

Postet av Lagleder Fellesbruker den 7. Feb 2016

Dette var nok en kamp vi burde vunnet komfortabelt. Sverresborg 2 stilte et helt annet lag enn den kampen vi tapte i høst. Dette var et lag bestående av unge jenter uten særlig erfaring fra seniorhåndball. Det ble istedet en ny tøff kamp hvor vi måtte slite helt til slutten. Vi sliter med å riste av oss svakere motstandere. For selv om Sverresborg har en meget dyktig og erfaren ringrev på benken i Stig Sagfjæra, skal det ikke være nok til å lage så mye trøbbel mot et lag med rutinerte seniorer.

Nok en gang kom vi bakpå fra start og måtte slite oss inn i kampen. Etter 20 min sto det 7-7 på tavla og vi begynte å fungere greit i forsvar. De siste 10 minuttene gikk vi ifra og ledet 12-9 til pause.

I garderoben var det tamt og blodfattig. Vi måtte jobbe med oss selv for å ikke være fornøyd med å lede med 3 mål. Det å lede kampen er ikke synonymt med at prestasjonen var god. Vi hadde en plan om å trøkke til slik vi gjorde i gårdagens kamp, for å skaffe oss 5-6 mål tidlig.

Slik skulle det ikke bli. Nok en gang startet vi andre omgang med en utvist spiller, men vi klarte heldigvis å holde oss 2 og 3 mål foran. Etter omtrent 10 minutter fikk vi noen målvaktsredninger med påfølgende kontringer. Vi gikk opp i en 5 måls ledelse og da er vi vanskelige å ta igjen. Sverresborg forsøkte å legge om til 5:1 og gikk ut i både ett og to merker, men det ga oss bare mer rom å spille i. Vi kontrollerte kampen inn og vant til slutt 29-24.

Det er flott å vinne kamper, men vi er ikke presis nok i avslutningsfasen av angrepene. Her har vi fortsatt svært mye å gå på. Vi kommer oss til gode muligheter, men de 3 siste kampene mangler vi til sammen 30 mål for å få godkjent. Det som er positivt er at når det først løsner så blir det svært bra.

Neste helg har vi to meget tøffe kamper. Først ut på lørdag kommer tabellnabo CSK 2 og på søndag møter vi et annet formsterkt lag i Stjørdal.