​Thriller i Meldal´n

Postet av Lagleder Fellesbruker den 29. Sep 2016

(bilde fra en tidligere kamp)

Nok en gang fikk vi testet grensene på nervesystemet. Vi kom tidlig bakpå og det preget kampen for vår del. Vi lyktes bedre enn forrige kamp med kontringsspillet, men vi har fortsatt mye å gå på. Dette er en naturlig konsekvens av at vi ennå ikke har fått øvd nok. Prestasjonene svinger, og vi gjør flere feil når kampen står å vipper. Til pause lå vi under med 3 mål. I og med at vi på forhånd ikke hadde noe informasjon om Meldal, tok det litt tid før vi fikk kartlagt dem. Etter pausen fikk vi bedre kontroll i forsvar, men klarte ikke å ta dem igjen, før midtveis i omgangen. Derfra og ut kampen var det helt jevnt. Med litt over 1 minutt igjen å spille var stillingen 25-25 og vi spilte oss til en 7 meter. Den bommet vi på og Meldal tok timeout med 57 sekunder igjen. Vi sto godt bakover og reddet deres avslutning da det sto 30 sek igjen. Meldal vant derimot returen fordi vi tjuvstartet på kontra. Det er ikke lov i Melhus, men det skjer når nervene er i helspenn. Nok en gang avverget vi et nytt skuddforsøk, men misses returen på grunn av tjuvstart nr 2. Vi stoppet også deres tredje forsøk og tok timeout. Med bare 3 sek igjen tok vi ut målvakt, men tiden løp fra oss. Vi berget uavgjort, men lærte mye på det siste minuttet.

Status er at vi fortsatt er i utvikling, prestasjonene er ustabile men mange spillere får god trening og dette kommer til å bli veldig bra til slutt.

På lørdag møter vi det som mest sannsynlig er seriens beste lag. Det blir spennende å se om vi klarer å ta nye steg.